Πώς να φορέσεις το ψηλόμεσο σορτσάκι σου

Το καλοκαίρι ήρθε για να μείνει αυτή τη φορά και τα σορτσάκια έχουν την τιμητική τους! Αλλά για όσες από εμάς προτιμούν ένα vintage twist τα ψηλόμεσα σορτσάκια είναι η λύση. Ταιριάζουν σε κάθε σωματότυπο αναδεικνύοντας τα μαυρισμένα πόδια μας. Όμως πώς θα φορέσουμε τα ψηλόμεσα σορτσάκια για να είναι το αποτέλεσμα κολακευτικό;


Ο ευκολότερος τρόπος είναι να τα φορέσεις με ένα απλό tank ή crop top, σανδάλια και boho αξεσουάρ!

Για τις βραδυνές σου εξόδους μπορείς να βάλεις το σορτσάκι σου με κιμονό και ψηλοτάκουνα.



Για ένα retro twist στο ντύσιμό σου συνδύασε το σορτσάκι σου με πουκάμισο που δένει μπροστά και κορδέλα! Αν θες να μοιάζεις με μια σύγχρονη Marilyn Monroe μη φοβηθείς να βάλεις έξτρα όγκο στο μαλλί και eyeliner!

 

Δουλειά και ψηλόμεσα σορτσάκια τώρα μπορούν να συνυπάρξουν! Απλώς συνδύασέ το με blazer και μια μπλούζα με κουμπιά ή ένα πουκάμισο.


Για ένα navy look συνδύασέ το με ριγέ μπλούζα 3/4 και κόκκινη τσάντα. Αν και δεν είναι απαραίτητο να ταιριάζει η τσάντα με τα παπούτσια τα κόκκινα αθλητικά θα απογειώσουν το ντύσιμό σου (βλ. Προηγούμενο post).

http://www.polyvore.com/navy_look/set?id=171862649


Comments

  1. ωραίο ποστ!

    http://beautyfollower.blogspot.gr/

    ReplyDelete
  2. Φανταστικό λοοκ!!! Περιμένω πως και πως να καλοκαιριάσει για να μπορώ να φοράω το καυτό σορτσάκι μου! Στο μεταξύ πρόσφατα πήρα και μια κατά κόκκινη τσάντα από εδώ https://www.notos.gr/gynaika/tsades/.. Πως σου φαίνεται? Νομίζω συνδυάζεται άψογα!

    ReplyDelete
  3. Το απόλυτο καλοκαιρινό look!! Έχω ακριβώς το ίδιο σορτσάκι και την ίδια τσάντα της κεντρικής φωτογραφίας! Μόνη διαφορά στο look, τα συνδυάζω με αυτά τα sneakers vans https://www.unity.gr/brands-el/brand-vans/category-shoes/ γιατί έχω μια μεγάλη αδυναμια στα sneakers και στο street style γενικότερα!!

    ReplyDelete

Post a Comment

Thank you for your amazing comments!

Popular Posts